2022 november 29. kedd, Taksony napja van

Szolgáltatásaink - KERESŐ ÉS LINKGYŰJTEMÉ REGISZTRÁCIÓ

A Blasius Info által készített weblapokat automatikusan regisztráljuk a legfontosabb magyar és nemzetközi keresőkbe, továbbá a kapcsolódó linkgyűjteményekbe.
Az elkészült weblapot regisztrálni lehet különböző Internetes katalógus rendszerekbe, amelyek téma illetve tevékenység alapján csoportosítják a weblapokat.
Szükségesek az eredmény, hatékonyság növeléséhez más regisztrációk, illetve link és banner kihelyezések, de ezek ésszerű megvalósítása hoz csak valódi eredményeket, ezért ezt is célszerű a Blasius Infora bízni; ugyanis nem mindegy kihez, kinél és hogyan, milyen formában tesszük fel linkejeinket vagy bannerünket.
A (kereső-) optimalizálás szempontjából fontos, hogy az újonnan elkészült weblap bekerüljön a legjobb linkgyűjteményekbe, webkatalógusokba. A regisztrálási folyamat legalább két napos munkával jár, amit egy - két hetes várakozás követ, mert a legtöbb helyen nem automatikusan teszik ki a linket. A katalógus szerkesztője előbb megnézi a jelentkező weblapját, és eldönti, hogy esztétikai, minőségi, tartalmi szempontból megüti-e a mércét. Ha silánynak találja, elutasítja.
A következőkben megpróbáljuk összefoglalni, hogyan lehet gyorsan és kevés idegességgel túlesni a regisztrációkon.
Semmiképpen se kezdjen bele a regisztrálásba addig, amíg teljesen el nem készült a weblapja! A félkész, "az oldal jelenleg fejlesztés alatt", és hasonló feliratokkal díszített weblapokkal egy percig sem foglalkoznak a szerkesztők.
Tehát az a kérdés: mit is várnak általában a webkatalógusok szerkesztői a beküldött weblapoktól?
Legyen teljesen készen, működjön rajta minden hivatkozás.
Legyen igényes kinézetű.
Legyen rajta érdekes, értékes tartalom, hogy az olvasó számára is nyújtson valamit. Ne egy másik oldal másolata legyen, hanem eredeti és egyedi. Szóval, ha a weblapja semmi érdekeset nem nyújt, senkit sem érdekel, akkor miért is ajánlanák a gyűjteményekben.
A weblapján semmiféle törvénytelen tartalom ne legyen.
A fentieket mind figyelembe véve célszerű eleve a Blasius Infot megbízni weblapja elkészítésével, mivel az általunk készített weblapok mindezen követelményeknek megfelelnek és - mint azt már említettük - az általunk készített weblapokat automatikusan regisztráljuk a legfontosabb keresőkbe és linkgyűjteményekbe.
A linkgyűjtemények tartalmát az áttekinthetőség kedvéért kategóriákra, témákra osztják. Ezért az első és legfontosabb lépésként azt kell meghatározni, hogy weblapja mely kategóriába, kategóriákba illik leginkább.
Az eredmények akkor mutatkoznak majd meg, ha a keresők egyre jobb találati helyre sorolják a weblapját. Természetesen a linkgyűjteményekbe és keresőkbe való beregisztrálástól nem lehet csodát várni, kezdetben még az első 1000 keresési találat között sem lesz ott a weblapja, később aztán bekerül az első százba. A linkgyűjteményekbe és keresőkbe való beregisztrálás majd csak 2-3 hónap után kezd egyre jobban beérni; ugyanis ez még nem pótolja a keresőoptimalizálást.
A keresőoptimalizálás azért szükséges, mert a legtöbb felhasználó valamilyen keresőprogramot használ az általuk keresett termék vagy szolgáltatás felkutatásához (pl. Google, Vizsla, Startlap). A látogatók a keresés eredményei közül az első néhány oldalnál nem néznek meg többet. Ezért lényeges az, hogy weblapja előkelő helyezést érjen el a keresőkben.
Általában a Blasius Info által végzett keresőoptimalizáláskor nincs szükség a keresőkben való regisztrálásra, mivel azok automatikusan megtörténnek.
Az optimalizálás akkor nevezhető sikeresnek, ha valaki feljut az első találati oldalakra. Ehhez persze nem elég a linknépszerűséget elősegítő linkgyűjteményes regisztráció, hanem a többi optimalizálási feladatot is teljesíteni kell.
Amennyiben Ön csak keresőregisztráció miatt, kereste fel weblapunkat, természetesen weblapjának keresőregisztrációját is kérheti.
A keresőregisztráció megrendelésénél, egy fontos szempontot kell figyelembe venni, azt, hogy a weblap mely nyelvterületre van hatással. A látogatottság növelése legfőképp a nyelv- ill. földrajzi területen használatos keresőkbe történő regisztráció útján érhető el. Más keresőkbe történő regisztráció, a webkereső tipusától függően csak a pagerank értékre lehet befolyással, látogatottság növelési hatása elenyésző.

VisszaPendrive | Sitemap | Internet | ADSL | Online | E-mail | PPS Világ | Weboldal Ajánlása | Office | Szolgáltatásaink | IT | Router | IT Szótár | Windows | Referenciák