2022 június 30. csütörtök, Pál napja van

Szolgáltatásaink - HONLAPOK, WEBLAPOK ÚJRATERVEZÉSE (REDESIGN)

Már létező honlapok dizájnjának, struktúrájának átdolgozása, frissítése. A korábban készült, régi, elavult technikák lecserélése, új grafikai megoldás keresése a partnernek jobban megfelelő esztétikai megjelenéshez. Emellett a hatékonyabb kommunikáció kialakítása, gyorsabb és egyszerűbb információ elérés biztosítása egy átláthatóbb, strukturáltabb honlap megalkotásával.

A WEBLAP, MINT A CÉGARCULAT EGYIK ELEME?!

Az biztosan állítható, hogy aki az Interneten az Ön honlapján jár, annak ez a weblap jelenti az Ön arculatát. Hiszen nem is látott még semmi mást sem Önből, sem a kínált termékekből vagy szolgáltatásokból.
Az online megjelenés a KIS vállalkozások NAGY lehetősége hogy bemutassák teljes kínálatukat, illetve Önmagukat az Interneten!
Kedves Érdeklődő, Használja ki a Világ legnagyobb médiumát, az Internetet, hogy megismertesse termékét, szolgáltatását, Önmagát, vállalkozását a nagyközönséggel.
Statisztikák szerint a vállalati döntéshozók 90%-a használja az Internetet a vásárlási-döntési információk megalapozására. Vizsgáljuk meg közösen, hogyan tudnánk jobbá, szebbé és eredményesebbé tenni az Ön már jelenlegi honlapját! Az alábbiakban röviden elbeszélgetünk a honlap frissítésről, újratervezésről, egy felújított megjelenés megtervezéséről, és a szerintünk szükséges alapfeltételekről, amik egy megújított honlapot sikeressé tudnak tenni.
Azután kezdődik a Mi valódi munkánk!

FRISSÍTSÜK FEL WEBLAPJÁT, VAGY TERVEZZÜK ÚJRA AZ ALAPOKTÓL?!

Ha Ön a már meglévő honlapja megújításán gondolkodik, akkor lehet, hogy unja már a régit (vagy csak nem történik vele semmi értékelhető), de az is lehet, hogy azóta új, más üzleti célok kerültek előtérbe. Örömmel állunk az Ön rendelkezésére tartalmi és formai tanácsadással, valamint a megbeszélt (felújított) honlap elkészítésével.
Ha Önt az újratervezés foglalkoztatja, akkor az is valószínűsíthető, hogy a jelenlegi helyzettel vagy akár csak a weboldalával elégedetlen. Lehet, hogy amikor elkészült, még mások voltak az elképzelései az online létről, vagy csak megragadott egy gyorsan és olcsón kínálkozó megoldást.
Egy nagyon dicséretes dolog, hogy Ön meg szeretné újítani a honlapját, hozzá szeretné igazítani a jelenlegi igényéhez, és talán egyéb értékesítési és marketing céljai is vannak vele, amik könnyebbé, gyorsabbá és eredményesebbé teszik az Ön munkáját. Olvassa el szolgáltatásainkat és győződjön meg arról, hogy az a teljes körű szolgáltatás, amit nyújtunk, pontosan megfelelő az Ön számára. Addig is néhány szót arról, hogy vajon miért is szeretné megújítani a weblapját. Véleményünk szerint a legfontosabb feladat minden esetben, amikor egy honlap frissítésén vagy éppen teljes áttervezésén gondolkodunk, hogy tisztázzuk, mi lesz a célja az új weblapnak. Itt már nem az a kérdés, hogy szeretnék-e egy új weboldalt, vagy nem? Hanem a pontos célok megfogalmazása.
Itt most nem arra gondolunk, hogy könnyebben eljussanak hozzánk, meg a nyitvatartási idő megtalálható legyen a honlapon. Egy jól megfogalmazott cél lehet pl. ilyen:
- Szeretnénk a weblapunk látogatóinak a legtöbb elérhető információt megadni erről és erről a termékünkről, azért, hogy online meg is rendelje, vagy hogy utána telefonon megrendelje.
- Azért tesszük fel a részletes tájékoztatót a tevékenységeinkről, hogy amikor a tájékoztató elolvasása után egy ügyféljelölt felhív, már sokkal kevesebb tisztázatlan kérdésről kelljen beszélni, és könnyebb legyen üzletet kötni, stb., stb.
Természetesen tudunk segíteni és tanácsot adni, hogy milyen célok teljesíthetők az Internetes megjelenéssel és milyenek nem, sőt, adott esetben közösen is megfogalmazhatjuk a honlap által teljesítendő feladatokat. Bár lehet, hogy még nem hiszi el, de ez az egyik legfontosabb része a holnapkészítési munkának.
Ha Ön valóban komolyan gondolja, hogy most már érdemes igazán foglalkozni az online megjelenéssel, akkor mi nagyon szívesen segítünk Önnek újratervezni és eredményesen üzemeltetni az Ön megújult honlapját.
Szolgáltatásaink keretében valószínűleg megtalálja az Önnek megfelelő szolgáltatást az Ön megújuló honlapjának az elkészítésére.

VisszaTransmitter | E-mail | Gyakori Kérdések | DivX | Bit | E-mail | Magunkról | Webáruház | Weboldal Ajánlása | USB | Audio | Windows | Office | Driver | ADSL